Laster Naug & Venner...

Visjon eller virkelighet?I februar ble helt nye BMW 5-serie lansert i Norge. Til lanseringen utviklet Naug & Venner et eget kreativt konsept for det norske markedet. Konseptet er bygget rundt et visuelt grep ved å bytte ut bokstaven «S» med 5-tallet i ordene som beskriver bilens egenskaper.

Litt om BMW 5-serie:

Helt siden lanseringen i 1972 har BMWs 5-serie ledet utviklingen i sitt segment. Den har vært BMWs mest solgte modell etter BMW 3-serie, og sto i 2010 for nesten halvparten av konsernets overskudd. Nå lanseres sjuende generasjon bygget på samme plattform som BMW 7-serie. Helt nye BMW 5-serie kom først som sedan, som plug-in hybrid i mai/juni og som Touring rundt samme tid. Samtidig er det viktig å si at alle bilene kan bestilles allerede nå. Touringen vil også være tilgjengelig med BMWs intelligente firehjulsdriftssystem, xDrive. I 2015 var fordelingen Touring/sedan tilnærmet lik 75/25 i det norske markedet, og nesten 90 % av stasjonsvognene var utstyrt med xDrive.

 

Fullskjerm banner på dn.no med høyest klikkrate på 10 år.

Hvorfor banneret på DN.no er det mest trafikkskapende på et tiår, er det selvfølgelig vanskelig å gi et fasitsvar på. Det vi gjorde helt bevisst var å la bilen snakke for seg selv ved bruk av store, engasjerende bilder og minimalt med tekst. Plass er premium og i flaten på DN.no fikk vi nok plass til å yte bilen rettferdighet.

 

 

Helt nye BMW 5-serie er fylt med klasseledende teknologi og komfort fra BMW 7-serie, og kjøreegenskaper fra tidenes mestvinnende sportsbil i mellomklassen – BMW 3-serie. Selv om bilen kan kjøres delvis selv, er den først og fremst konstruert for å kjøres. Av deg. Bestill deg en prøvetur, så skjønner du hva vi snakker om.

 

Dobbelside Kapital – NYTEL5E. Helt nye BMW 5-serie Touring.

 

12-siders billag i Kapital.

 

Butterfly Kapital – VI5JONEN – Helt nye BMW 5-serie.

 

PLUG-OUT. Helt nye BMW 530e Plug-in Hybrid.

 

 

Brand Walk Gardermoen Flyplass.

 

BMW 5-serie

Dobbeltside D2 – Lanseringsannonse.  En teaser.

 

 

 

For mer informasjon om denne saken, vennligst ta kontakt med:
Thorbjørn Naug: thorbjorn@naug.no / 91686262

 

 

Les også: Lansering av helt nye BMW 5-Serie.

Date Published: februar 27, 2017
Category: Jobber


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.