Laster Naug...

ALI Kaffe lanserer Støttegruppa for B-menneskerVerden består muligens av en åttendel B-mennesker. En mennesketype som må leve livet styrt etter A-menneskenes biologiske klokke. Dette er et samfunnsproblem ALI Kaffe tar på alvor.

Naug & Venner støtter støttegruppa for B-mennesker

Verden består muligens av en åttendel B-mennesker. En mennesketype som må leve livet styrt etter A-menneskenes biologiske klokke. Dette er et samfunnsproblem ALI Kaffe tar på alvor.

Gjennom Støttegruppa for B-mennesker skal ALI Kaffe kurere konkret gruff for denne delen av befolkningen. Ikke bare gjennom å tilby kaffe, en oppkvikker som de helt åpenbart trenger, men også sørge for at livet som B-menneske kan bli litt bedre.

Støttegruppa hadde en stille launch i sommerferien, før det brakte løs i midten av august med den første konkrete løsningen på gruff. Nemlig dette med å ufrivillig treffe kjentfolk på vei til jobb. Research viser at B-mennesker kan føle på en rekke slitsomme tilstander på morgenkvisten, slik som sårbarhet, mutthet og stillhet.

I den forbindelse lanserte vi B-pin, støttegruppas eget symbol på at du er et B-menneske som vil være i fred om morgenen. B-pin ble gjort kjent gjennom en informasjonskampanje på Facebook, støttegruppemøter på Oslo S, boards og på radio. Selve B-pinen var å få tak i utvalgte butikker som solgte ALI Kaffe.

Videre utover høsten blir det en rekke aktiviteter for å rette søkelys på utfordringene B-mennesker møter på.

 

 

støttegruppa for B-mennesker

 

 

 

Medieplassering i Støttegruppas ånd

Kampanjen er fortsatt pågående med støttegruppas Facebookside som hovedkanal. I tillegg kjøres egne aktiviteter sammen med Morgenklubben med Loven & Co både på radio og programmets Facebookside. Utover høsten blir det flere sprell i samarbeid med blant annet VG og Kong Halvor som skal utnevnes som en av støttegruppas æresmedlemmer.

 

Støttegruppa for B-mennesker

 

 

 

Støttegruppa for B-mennesker: 190 587 likes og kommentarer sier at folk trenger støtte

Responsen på støttegruppa har vært overveldende. Etter knappe tre ukers aktiv drift tipper siden snart 10. 000 følgere.

I samme periode har vi fått en totalsum på 190 587 forskjellige typer engasjement på siden. Det vil si engasjement som likes og kommentarer. Folk vil helt tydelig ha støttegruppas støtte og vi støtter. Her sendes det brev i posten, æresmedlemmer utnevnes, trøst gis i innboksen og ikke minst spontane møter mellom støttegruppa og medlemmer av siden.

 

I tillegg har det vært en rekke populære tråder på Jodel.

De totale tallene er høyst interessante og offentliggjøres når del 1 av kampanjen er over. Med en foreløpig fordeling på ca 50/50 av betalt og organisk spredning, har Støttegruppa nådd langt utenfor alle målsettinger for kampanjen.

 

 

støttegruppa for B-mennesker

 

Støttegruppa for B-mennesker

 

Støttegruppa for B-mennesker

 

Støttegruppa har hatt en rekke støttespillere. En stor, stor takk til Standart, Radio Norge, Vizeum, Kong Halvor, VG, JCDecaux og Sagveien Resort.

 

 

 

For mer informasjon om denne saken, vennligst ta kontakt med:
Silje Fjeld: silje@naug.no / 40 22 24 24

 

 

 

Les også: B-menneske? Det er Thorbjørn også.

 

Date Published: september 6, 2017
Category: Jobber


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.