Laster Naug...

Rigget for større oppgaver i 2018Naug & Venner har brukt 2017 til å bli enda bedre rustet for nye store oppgaver. 2. plass i Årets byrå for andre år på rad, ny styreformann og ny byråleder.

Engasjement og proaktivitet er vårt sterkeste kort.

Livet i byråbransjen kan sammenliknes med å forsøke å ta seg opp en rulletrapp som er på vei nedover. Har du ikke nok fremdrift står du i beste fall stille! Naug & Venner har i 2017 rustet seg for å være et enda tydeligere alternativ i et turbulent reklamemarked. Vi er selvfølgelig stolte av at våre kunder har stemt oss inn på en ny andreplass i Årets byrå, utfordringen vår nå er å overbevise «resten av reklameverden» om at det er lurt å prøve oss. Andreplassen i Årets byrå er resultat av et gjennomsnitt av flere faktorer, men på to områder viste det seg at vi er helt i særklasse: Engasjement og proaktivitet, på begge områder slo vi alle andre byråer i konkurransen med god margin. For oss er dette tilbakemeldinger vi setter langt høyere enn selve andreplassen, fordi det sier noe om at vi har lykkes i å bygge en kultur der engasjement rundt kundenes utfordringer og bunnlinje prioriteres foran det meste.


Velkommen Christian!

2. januar er første dag på jobb for Christian Gottschalk som byråleder i Naug & Venner. Vi ønsker ham hjertelig velkommen og gleder oss til å utvikle et enda sterkere vennskap med en som vi kjenner og som får så mye skryt og lovord fra alle kanter. Kollegaer, konkurrenter, leverandører…. Rekrutteringsselskapet vi brukte kan ikke huske sist de fikk så entydig gode referanser. Så lista har du selv lagt, Christian!

Date Published: januar 3, 2018
Category: Nyheter


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.