Laster Naug...

Ansetter ny byråleder og forsterker satsning på digitale tjenestetilbud.Reklamebyrået Naug & Venner har ansatt Christian Gottschalk (42) som ny byråleder og partner. Samtidig er strategien å forsterke tjenestetilbudet innen performance og digitale tjenester for ytterligere vekst.

1.1. 2018 starter Christian Gottschalk som ny byråleder hos Naug & Venner.

Christian kommer fra stillingen som Head of Brand Experience, BMW Group Northern Europe. Han har lang erfaring og har hatt mange ulike roller innen kommunikasjon, marketing og salg for bilmerkene BMW, MINI, Mercedes-Benz, Peugeot og Volkswagen. Som ansvarlig for reklamekontoene til flere av disse merkene har Christian lang erfaring fra kundesiden innenfor merkestrategi, produksjoner og kampanjer.
1.1.2018 starter Christian Gottschalk som ny byråleder Naug & Venner.

Vi hadde flere sterke kandidater til stillingen som byråleder. Valget falt på Christian av flere årsaker, uttaler partner Thorbjørn Naug.

– Lang erfaring fra kundesiden er noe vi i Naug & Venner ser på som en styrke i den videre veksten vi planlegger for byrået. Samtidig har han vært svært delaktig i mange tyngre strategi- og merkevareprosjekter for blant annet Mercedes-Benz, Peugeot og senest BMW. Han har også utstrakt erfaring med å jobbe med forhandlernettverk og retail – der salg er det som gjelder fortsetter Thorbjørn Naug.

Naug & Venner har siden oppstarten for snart tre år siden drevet sunn butikk og med sorte tall. Byrået har mange medarbeidere med lang erfaring med store merkevarer, CRM og en solid kundeportefølje; blant annet Evergood og Ali Kaffe, BMW, Coop, Schibsted Norge, Universitetet i Oslo og TV Norge. Naug & Venner har de to siste årene kommet på 2. plass i kåringen Årets Byrå. Dette vitner om at kundene er svært godt fornøyd med leveransene.

– Fra første dag BMW og Naug & Venner begynte å jobbe sammen for to år siden var det en helt spesiell energi i samarbeidet. Sammen klarte vi på rekordtid å øke både kvalitet og effekt av BMW sin kommunikasjon. Det er en sann glede å jobbe med så solide og kunnskapsrike folk som alltid setter kunden først. Folk som ofte under stort tidspress alltid kommer med kommunikasjonsløsninger som flytter både varer og merkevaren. Så når sjansen nå bød seg for å bli en del av Thorbjørn Naug sin vennegjeng, var det umulig å si nei, sier Christian Gottschalk.

 

Styreleder i Naug & Venner, Helge Onsum, peker også på balansen mellom kundenes langsiktige perspektiv og behovet for kortsiktig effekt.

– I praksis betyr dette at vi må skape kreative konsepter som i større grad hjelper kundene å nå sine forretningsmessige mål på kort og mellomlang sikt. All marketing blir mer eller mindre teknologistyrt og dermed også mer målbar. Vi vil derfor fokusere sterkere på måling og analyse av effekt på tvers av kommunikasjonsarenaer. Naug & Venner har en solid kompetanse innen merkevarebygging basert på tradisjonelle og nye plattformer. Vi ser frem til å kombinere dette med Christians omfattende erfaring og kompetanse fra kundesiden.

– Fundamentet til Naug & Venner står støtt som fjell innen strategi og innsikt. Det å skape historier som på kort tid gir langsiktige positive effekter for sterke merkevarer. Min oppgave blir sammen med teamet å bygge videre på dette fundamentet og samtidig forsterke kompetansen innen ny teknologi og performanceverktøy som gjør byråets tjenestetilbud bredere, avslutter Christian Gottschalk.

 

 

Kontaktinformsjon:
Christian Gottschalk: 99 09 85 27
Helge Onsum: 90 59 40 44

 

 

Fakta om Naug & Venner.
Naug & Venner AS ble startet 1. februar 2015, og er bygget på tidligere Bates Gruppen som var eid av verdens største kommunikasjonskonsern, britiske WPP. I Naug & Venner tror vi på kortsiktig merkevarebygging – som varer lenge. Vi tror magien ligger i kreative løsninger basert på grundig innsikt og fundamenterte strategier, uavhengig av kommunikasjonskanaler. Vi tror fortsatt de gode historiene vil vinne hos publikum. Forskjellen er bare at det i dag finnes så mange flere måter å fortelle historiene på.

 

 

Les også: Helge Onsum blir ny Styreleder

Date Published: oktober 5, 2017
Category: Nyheter


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.