Laster Naug...

Naug & Venner leder an i kåringen av årets radiobyråMed tre sølvmikker så langt i år ligger vi foreløpig på førsteplass når årets radiobyrå skal kåres. Dette er takket være våre kreative konsepter for ALI Kaffe. Den siste sølvmikken hanket vi inn i august for «Støttegruppa for B-mennesker».

Årets Gullmikk og Sølvmikken er prisutdelinger som har som formål å premiere og inspirere reklameskapere som utvikler årets beste reklamearbeider på radio.

I august ble en ny Ali Kaffe-satsing lansert, «Støttegruppa for B-mennesker», som i tillegg til å kurere konkret gruff ved hjelp av en åpenbart sårt tiltrengt kaffe-oppkvikker, også skal sørge for at livet som B-menneske kan bli litt bedre.

Juryen har følgende å melde i sin begrunnelse: «Er ikke alle B-mennesker? Lurte juryen på en tidlig onsdag morgen og alle var enige om at radiospottene for ALI Kaffe traff en nerve, uansett om man er en morgenfugl eller ikke. Juryen har sett den humoristiske kampanjen i andre flater, og liker den spesielt godt på radio. Den føles relevant og er en god pastisj på veldedighetsreklamene vi kjenner igjen fra reklamefrie dager. Gratulerer nok en gang til Naug & Venner!».


Naug & Venner hviler ikke på laurbærene

Med tre sølvmikker er vi for tiden «Norges beste radiobyrå». Nærmeste konkurrent puster oss i nakken, bare et poeng bak, så vi tar ikke noe seier på forskudd her. Trenger du en prisvinnende radiokampanje er det derfor bare å ta kontakt, sier kreativ leder Silje Helene Fjeld.

 

For mer informasjon om denne saken, vennligst ta kontakt med:
Silje Fjeld: silje@naug.no / 40 22 24 24

 

 

 

Les også: ALI Kaffe lanserer Støttegruppa for B-mennesker

 

Date Published: oktober 23, 2017
Category: Nyheter


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.