Laster Naug...

INGENTING Å GLEDE SEG TIL I 2018. OVER HODET.Helt nye BMW i8 Roadster lanseres i mai 2018.

BMW i8 Roadster – den perfekte kombinasjonen av futuristisk form og funksjon.

Bortsett fra at du ikke har noe over hodet, er det utrolig mye å glede seg over når vi lanserer helt nye BMW i8 Roadster i mai 2018. Dette er den perfekte kombinasjonen av futuristisk form og funksjon.

Den intelligente energistyringen i BMW i8 Roadster gjør at du kan kjøre nesten uten utslipp. Den koordinerer samspillet mellom elmotor, batteri og forbrenningsmotor. Hele tiden med maksimal ytelse og minimalt forbruk som mål. Det gir den kraftige plug-in-hybriden en imponerende energiutnyttelse. En av grunnene til det er LifeDrive-konstruksjonen som gir bilen ekstra lav vekt. Den består av Drive-modulen, chassiset av aluminium, og Life-modulen, kupeen av sterk karbonfiber. Begge deler er optimert for lavest mulig vekt og perfekt tilpasset maksimal sportslighet og gjennomtenkt bærekraft på veien.

Den innovative plug-in-hybriddriften gir dette designikonet 374 hestekrefter og et dreiemoment på 570 Nm. Dermed akselererer BMW i8 Roadster fra 0 til 100 km/t på 4,6 sekunder! Godt nytt år, med andre ord!

 

Les også: BMW i8 meta sonic boom kit

 

For mer informasjon om denne saken, vennligst ta kontakt med:
Thorbjørn Naug: thorbjorn@naug.no / 91686262

Date Published: desember 21, 2017
Category: Jobber


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.