Laster Naug & Venner...

Helge Onsum blir ny styreleder i Naug & VennerNaug & Venner har valgt Helge Onsum som ny styreleder, som etterfølger til Roy E. Hansen.

Toårs-dag med Helge Onsum

I februar feirer Naug & Venner sin toårs-dag, og byrået går nå inn i en ny fase.  I de første to årene har det vært fokus på å få fast grunn under føttene – en strategi som må sies å ha vært vellykket både økonomisk og faglig. Selv om resultatet for 2016 ikke er klart, er det hyggelig å konstatere at man har klart å starte opp et nytt byrå og drive med overskudd helt fra starten, sier avtroppende styreleder Roy E. Hansen. Selskapet går nå inn i en ny fase, med fokus på rigge byrået for videre vekst. Hansen sier at hans avgang har vært planlagt helt fra oppstarten. Han vil nå bruke 50% av sin tid som rådgiver i Naug & Venner og 50% i egen konsulentvirksomhet.

Helge Onsum var i en årrekke administrerende direktør i Aegis Media Norge og Carat. Han sluttet i 2012 og ble medgründer i The North Alliance. Etter at selskapet var etablert, valgte Helge å bruke sin mangeårige kompetanse fra reklame- og media bransjen som styreleder. I dag er han styrleder i flere av bransjens toneangivende selskaper, og går nå også inn som styreleder i Naug & Venner.

– Naug & Venner er et spennende byrå som har vist stor strategisk og kreativ kompetanse. De har klart å ta med seg juvelene i bagasjen fra Bates, og samtidig lykkes med å videreutvikle kundeporteføljen og skape sin egen posisjon. Jeg synes de nå fremstår som klare for videre vekst, og gleder meg til å kunne bidra til dette.  Hele bransjen er inne i en spennende og turbulent tid hvor gamle forretningsmodeller står for fall og den som ikke evner å fornye seg raskt ikke overlever, sier Helge Onsum.

 

Naug & Venner teller i dag 17 hoder

– Vi er stolte og glade for å få Helge med på laget, sier byråleder Alf Gunnar Nilsen. Jeg gleder meg til å starte samarbeidet. Spesielt med en som har både bredde- og spisskompetanse på områder som vil være viktig for byråets videre utvikling og min egen. Helges tanker og erfaringer er en god match med vår filosofi som er bygget på langsiktig merkevarebygging. Det kan være lett å glemme merkevaren til fordel for det taktiske, spesielt med de mulighetene som nå fins, sier Nilsen. I tillegg til alt dette, er Helge interessert i oss som mennesker. Dette er helt i tråd med det Naug & Venner står for, avslutter Nilsen.

 

Les mer på: Kampanje.com

 

For mer informasjon om denne saken, vennligst ta kontakt med:
Thorbjørn Naug: thorbjorn@naug.no / 91686262

 

 

 

Les også: Ny tekstforfatter til Naug & Venner

Date Published: januar 20, 2017
Category: Nyheter


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.