Laster Naug...

Frokost og lunsj i en og samme rett!Seks ganger i året sender Coop ut et medlemsbrev til sine medlemmer, som inneholder oppskrifter og matlagingstips. 

Coop Medlemsbrev

Seks ganger i året sender Coop ut et medlemsbrev til sine medlemmer, som inneholder oppskrifter og matlagingstips. I høstens utgave produserte vi en serie oppskrifter hvor vi forhåpentligvis gjør overgangen fra ferie til hverdag litt enklere for Coops medlemmer – i alle fall rundt frokostbordet eller til lunsj. Rettene skulle være perfekte til både frokost og lunsj, og inspirere til å benytte mer av den sunne og allsidige kornsorten fra Coop Gullbygg i maten!

 

Coop frokost og lunsj

 

Coop frokost og lunsj

Pannekaker er alltid en sikker vinner – både hos store og små. Prøv denne varianten med Coop Gullbygg Middagsbygg, og la barna toppe pannekakene med det de liker aller best. Fyll dem gjerne med ost, skinke og salat og pakk dem ned i matboksen. Barna vil juble når det er tid for lunsj!

 

Coop frokost og lunsj

 

Coop frokost og lunsj

 

Enkle frokost og lunsj tips:

Spis som en viking! Bygg var den mest brukte kornsorten i vikingtiden – og det var ikke uten grunn. Kornsorten er nemlig en stor kilde til antioksidanter, kostfiber og B-vitaminer.

Det er ikke uten grunn at man tilsetter bygg i brøddeigen. Bytter du ut en del av hvetemelet med byggmel, får du i deg en betydelig mengde antioksidanter. Sjekk ut Coop sin unike Gullbyggserie!

Pleier du å være skrubbsulten når det nærmer seg lunsjtider? Spis byggryn til frokost! Det holder blodsukkeret stabilt lenger grunnet sitt høye innhold av ber og proteiner!

 

 

 

For mer informasjon om denne saken, vennligst ta kontakt med:
Morten Kjærnes: morten.kjaernes@naug.no / 90 16 60 30

 

 

 

Les også: Variert med Coop

Date Published: september 8, 2017
Category: Jobber


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.