Laster Naug...

BMW i3 Maraton Edition. En norsk suksess.Elbil-markedet i Norge er det nest største i verden. Våren 2017 lanserte vi BMW i3 Maraton Edition for det norske markedet. Denne modellen alene har solgt nærmere 750 eksemplarer. Dette har vært med på å gjøre BMW i3 til Norges mest solgte elbil hittil i 2017!

Hvordan du lader opp til et maraton, har alt å si for resultatet.
BMW i3 Maraton edition

Som tittelsponsor av BMW Oslo Maraton 2017 har BMW Norge lansert BMW i3 Maraton Edition. En norskutviklet kampanjemodell som er fullspekket med utsyr og har en unik design og fargekombinasjon. Kjøperen får dessuten med en toppmodell av Garmin pulsklokke og startnummer til valgfri distanse til BMW Oslo Maraton.

Dette er et veldig bra eksempel på utstrakt aktivering av brand experience i forbindelse med et bredt utnyttet sponsorat som både bygger merkevaren og gir økt salg. Vi fikk først produsert 200 biler som ble revet vekk umiddelbart. Senere har vi fått produsert ytterligere 550 biler slik at salget nå ser ut til å nå 750 BMW i3 Maration Edition-modeller, sier Christian Gottschalk, Head of Brand Experience Northern Europe i BMW.

 

BMW i3 Maraton

 

BMW i3 Maraton

 

BMW i3 Maraton

 

BMW i3 Maraton

 

Les mer om kampanjetilbudet på bmw.no

 

Les også: BMW i3 – Født Elektrisk

 

Foto: Jarle Haagen / Andreas Ausland
Regi/klipp: Naug & Venner

 

 

For mer informasjon om denne saken, vennligst ta kontakt med:
Thorbjørn Naug: thorbjorn@naug.no / 91686262

Date Published: september 12, 2017
Category: Jobber


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.