Laster Naug...

Ny tekstforfatter til Naug & VennerDa Asbjørn kom inn døren forstod vi raskt at vi hadde funnet den ideelle kandidaten.

Asbjørn Kessel Brandsnes (39) er ansatt som tekstforfatter i Naug & Venner. Han kommer fra Kitchen, hvor han jobbet med merkevarer som BankAxept, KS og Kreftforeningen. Asbjørn har også bakgrunn fra tv-bransjen, hvor han primært har drevet med tekst og ideutvikling for en rekke ulike produksjonsselskaper.

Da Asbjørn kom inn døren forstod vi raskt at vi hadde funnet den ideelle kandidaten. I tillegg til å være en eminent ordsmed, har Asbjørn lang og bred erfaring med kreative konsepter noe som blir viktig i vår videre vekst fremover, sier byråleder Christian Gottschalk.

I Naug & Venner vil Asbjørn jobbe i team sammen med art director Anneli Hole. Sammen skal de håndtere Coop Medlem, BMW og nye, spennende kunder som Studentsamskipnaden (SiO) og Utviklingsfondet.

Et skikkelig godt miljø med kreativt sultne folk og ikke minst kontorets fantastiske beliggenhet gjorde det lett å takke ja! Jeg er stolt og glad over å ha blitt en del av vennegjengen, sier Asbjørn Kessel. Asbjørn startet hos Naug & Venner 5.mars.

 

For mer informasjon om denne saken, vennligst ta kontakt med:
Christian Gottschalk: christian@naug.no / 990 98 527

 

Les også: Rigget for større oppgaver i 2018

Date Published: mars 12, 2018
Category: Nyheter


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.