Laster Naug...

ALI Kaffe nominert i GullkornPR-bransjens store prisutdeling går av stabelen 26.oktober i Kulturkirken Jacob. ALI Kaffe og Støttegruppa for B-mennesker er nominert i kategorien «sosiale medier»

Imponert over nivået

Nominasjonslisten viser at Gullkorn og kommunikasjonsbransjen er i stor endring. Vi har fått inn bidrag fra et bredt spekter av byråer og mange er nye i Gullkorn-sammenheng. Flere ulike byråer er representert på shortlist, og blant dem både PR-, reklame- og contentbyråer. Juryen har også vært svært imponert over nivået casene holder, sier årets jurygeneral Henning Brikt Andersen.

 

Naug & Venner åpner fagdagen med en casepresentasjon av Støttegruppa for B-mennesker.

Fagdagen starter heldigvis litt utpå formiddagen så jeg bør være våken og fokusert til å nyte mine 7 minutter på scenen, sier kreativ leder Silje Helene Fjeld. Det er også veldig, veldig stas å være nominert for denne jobben og vi er i godt selskap med de største byråene og annonsørene i bransjen. Nå gleder vi oss til både foredragsholdning og til selve prisutdelingen. Det hadde vært veldig, veldig stas om Støttegruppa kunne blitt støttet med edelt metall.

 

 

For mer informasjon om denne saken, vennligst ta kontakt med:
Silje Fjeld: silje@naug.no / 40 22 24 24

 

 

Les også: ALI Kaffe lanserer Støttegruppa for B-mennesker

 

Date Published: oktober 23, 2017
Category: Nyheter


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.