Laster Naug...

Halvparten av årets sølvmikker til ALI KaffeRadiokonseptet vårt for ALI Kaffe stakk av med Sølvmikken for både mars og april. Kan det være noen B-mennesker i juryen mon tro?

Juryen hadde dette å si om radiospottene fra ALI Kaffe for mars:

I ALI Kaffes radiokampanje «Ny unnskyldning hver dag» møter vi en klassisk syvsover og hans mange dårlige unnskyldninger overfor sjefen, unnskyldninger han sannsynligvis kunne unngått hvis han hadde startet dagen med kaffen som kurerer gruff. Kampanjen gikk til topps i Sølvmikken for mars 2017, og juryens begrunnelse lyder som følger:
– For å oppsummere: «Klassisk, vittig, underholdende, sjarmerende, variert, ja til og med gjenkjennbart». For en helt ny unnskyldning fra Ali kaffe hver dag hele måneden, ga juryen mange grunner til å plassere dem øverst på pallen. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Og dette hadde juryen å si i april:
– Og her kom fortsettelsen vi hadde gledet oss til. Juryen synes det er gøy med syvsoverens stadig mer halvhjertede unnskyldningsforsøk. Spottene holder et jevnt høyt nivå og alle byr på noe nytt. Dette holder fortsatt (kokende) vann (med kaffe i) og vi gratulerer med nok en plass på toppen av pallen!

 

16 radiospotter

Radiokampanjen som består av 16 radiospotter spiller på alt fra at klokka snart skal stilles til problemer med toget, til kundemøter på morgenkvisten. Etter hvert blir du godt kjent med denne Thorbjørn og det som må være drømmesjefen, la oss kalle henne Silje. Tenk om det gikk an å forsove seg hver dag og hvor det var en forståelsesfull sjef i den andre enden som tok i mot forklaringene dine med åpne armer. Det hadde vært deilig.

Radiokonseptet er første del av en ny kreativ retning som du vil få se mer av ut over året. Radiospottene er spilt inn sammen med våre venner i Sagveien Resort.

NB! Konseptet er ikke basert på virkelige hendelser eller personer i byrået, og ingen dyr ble skadet under produksjonen.

 

 

For mer informasjon om denne saken, vennligst ta kontakt med Thorbjørn, etter kl.12:
thorbjorn@naug.no / 916 86 262

Les også: B-menneske? Det er Thorbjørn også.

Date Published: mai 19, 2017
Category: Nyheter


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.