Laster Naug...

Ny film for EVERGOOD KaffeDen nye filmen for EVERGOOD Kaffe hadde premiere 4. september 2017. Der hvor stemmen til Morgan Freeman ledet oss gjennom forrige film, blir det denne gang ikke sagt et ord. Målet er at handlingen taler for seg, akkompagnert med en låt som er i ferd med å ta av på norske hitlister: «Feel it still» av Portugal. The Man.

Ny reklame for evergood

Ny reklamefilm for EVERGOOD Kaffe.

– I forrige film viste vi hvordan EVERGOOD Kaffe blir til. Denne gangen har vi forflyttet oss til der hvor kaffen foredles og nytes.

Energinivået er mildt sagt kneppet opp mange hakk, samtidig som vi har dramatisert det faktumet at har du først fått smaken på EVERGOOD Kaffe, så velges den gjerne igjen og igjen, sier Ted Allergoth, Markedsdirektør, Joh-Salg AS.


Mange har lurt på hva EVERGOOD Kaffe skulle finne på etter Morgan Freeman. ny reklame for evergood

– Morgan Freeman var en kjempesuksess, men ikke noe vi verken da eller nå hadde noen planer om å overgå eller etterfølge. Det viktigste har vært å lage en film som forvalter merkevaren EVERGOOD Kaffe, men som også tar kaffen i gullkoppen videre inn i fremtiden, avslutter Ted Allergoth, Markedsdirektør, Joh-Salg AS.

Denne filmen skal gå på tv, kino og digitale flater. Produksjonsbyrå er Assembly Films i New York med hjelp av Seven Senses i Madrid. Regissør er Jorn Haagen, som også hadde regi på forrige film med Morgan Freeman.

Det kreative teamet i Naug & Venner har bestått av:
AD: Thorbjørn Naug
Tekstforfatter/Kreativ leder: Silje Helene Fjeld

 

 

For mer informasjon om denne saken, vennligst ta kontakt med:
Thorbjørn Naug: thorbjorn@naug.no / 91686262

 

 

Les også: Gullfilmen for 2015 til Evergood

 

Date Published: september 5, 2017
Category: Jobber


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.