Laster Naug...

Gull i Gullenken«Årets beste Facebook page» til ALI Kaffe og Støttegruppa for B-mennesker.

Siden sommeren i fjor har vi jobbet utrettelig med å støtte trøtte B-mennesker via Støttegruppa for B-mennesker. Denne uken mottok vi støtte tilbake. Under Gullenken Social Media Awards mottok ALI Kaffe og Støttegruppa for B-mennesker prisen for «Årets beste Facebook page». I juryens begrunnelse for tildelingen av prisen heter det bl.a.:

«Årets Facebook Page pusher ikke produktene sine på kundene. Men tar heller eierskap til en hel kategori med mennesker, som indirekte viser hvor viktig produktene deres er for at målgruppen skal ha en god dag. De leverer godt innhold selv, men har også skapt en side der medlemmene føler seg så hjemme at de gjerne deler trøtte historier fra egne liv.»

Engasjement
Vi i Naug & Venner er veldig glad for denne anerkjennelsen på vegne av ALI Kaffe. Det har vært så mange dedikerte folk som har bidratt og i fellesskap har vi klart å skape en gruppe med utelukkende positivt innhold, som har fått mange fine og hyggelige tilbakemeldinger. Siden lansering har vi fått 27 000 medlemmer, noe som tilsvarer ca 200 nye medlemmer hver dag. I samme tidsrom har vi mottatt rundt 400 000 likes og kommentarer.

– Nå gleder vi oss til å ta Støttegruppa videre og vi kan nesten ikke vente med å komme i gang med årets støtteprosjekter, sier kreativ leder og B-menneske, Silje Helene Fjeld.

 

For mer informasjon om denne saken, vennligst ta kontakt med:
Silje Fjeld: silje@naug.no / 40 22 24 24

 

 

 

Les også: ALI Kaffe lanserer støttegruppa for B-mennesker.

 

 

Foto: Facefirst

Date Published: februar 2, 2018
Category:


Share my work:

ANDRE JOBBER


Noen av våre jobber.